Palvelut ja tuotteet

Puutarhasuunnittelu

Pihan suunnittelu alkaa asiakkaan tapaamisesta. Suunnittelussa on tärkeintä, että selvitämme yhdessä minkälaiselle suunnitelmalle on tarvetta. Joskus pelkkä luonnos pihasta ja sinne halutuista toiminnoista on riittävä, toisinaan taas tarvitaan järeämpää pakettia istutussuunnitelmineen, materiaalilaskelmineen ja havainnekuvineen. Tärkeitä kysymyksiä ovat myös aikataulu, budjetti sekä työn toteuttaja. Tapaamisen ja kohteeseen tutustumisen pohjalta lasketaan suunnittelutarjous, jonka jälkeen suunnitteluprosessi käynnistyy. 

Slow Flower Loviisan leikkokukkaviljelmä

Olen rakastanut kukkia ihan aina ja joitakin vuosia sitten perustin puutarhaamme leikkokukkaviljelmän. Kukat kasvatetaan slow flowers -periaattein avomaalla ilman torjunta-aineita ja kemiallisia lannotteita. 

Kausi alkaa tulppaaneilla ja narsisseilla toukokuussa ja jatkuu lokakuulle saakka upeilla yksi- ja monivuotisilla leikkokukilla. 

Leikkokukkia myyn kukkakauppoihin ja juhlajärjestäjille sekä tietysti ihan kaikille kukkia rakastaville kimppuina, asetelmina ja seppeleinä. 

Pihapuoti

Pihapuoti on avoinna ympäri vuoden sopimuksesta, ota siis rohkeasti yhteyttä! Kesäkaudella puoti on toisinaan liikkeellä ja pop upina tapahtumissa sekä avoinna useimpina viikonloppuina paikan päällä omassa puutarhassamme Vyökatu 1:ssä.

Valikoimaan kuuluvat ihastuttavat, belgialaiset Xala-kastelukannut, Muurlan kasteluvahdit, Hanataba-kimpputuet sekä tanskalaiset BGreen-ruukut ja Living by heart-ulkotulet. Tilauksesta kauttani on saatavilla myös norjalaisia Espegard-tulipatoja. Puutarhakauden aikana myynnissä on myös leikkokukkia, taimia ja syksyn tullen kukkasipuleita.   

Tuotteet

Pihapuodissa on myynnissä valikoima Muurlan tuotteita. Kauniit ja kätevät kasteluvahdit ovat lasia ja sopivat niin sisä- kuin ulkoruukkuihinkin. Saatavana keltaisena, vihreänä ja savunharmaana, hinta 18,50/kpl. 

Tanskalaisen Living by Heartin valmistamien ulkotulien paloaika on noin 90 h. Metallisen astian voi kynttilän palettua kierrättää tai sitä voi käyttää vaikka istutusastiana tai suojaruukkuna. Tämä on mitä mainioin mökkituliainen. Ulkotulen hinta pihapuodissa 28€.

Tanskalainen BGreen on tunnettu klassisista ja tyylikkäistä keramiikkruukuistaan. Kokoelmaan kuuluu myös puutarhakoristeita, kuten näitä käpyornamentteja. Ruukkuja ja muun muassa näitä käpyornamentteja löydät myös pihapuodistani. Kävyn korkeus on 53 cm, hinta 49€.